Haarden en kachels in regio Deventer

Home / Haarden en kachels Deventer

Reny-Quaruba-XL-sfeer-00001_edited

Bent u aan het kijken naar haarden en kachels bij bedrijven in regio Deventer en Zwolle? Bij Potgieter, gevestigd in Heino, gelegen tussen Zwolle en Deventer, kunt u een kachel kopen van de hoogste kwaliteit. Een kachel geeft een gezellige sfeer aan uw woning. Naast gezelligheid zorgen haarden en kachels er natuurlijk ook voor dat het warm wordt in uw huis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Haarden en kachels voegen warmte toe aan uw woning of tuin

Overweegt u om een vrijstaande kachel kopen? Bij Potgieter verkopen we verschillende merken van haarden en kachels en vindt u dus geheid een model dat bij uw wensen past. Alle merken zijn Ecodesign-gekeurd en zijn van hoge kwaliteit. We verkopen zowel Nederlandse als Europese merken. Ons gehele assortiment aan haarden biedt u tal van mogelijkheden. Bekijk onder andere onze pelletkachels. Dat zijn de ideale sfeerbrengers voor mensen die wel een kachel willen kopen, maar hier niet te veel omkijk naar willen hebben. Wilt u uw tuin verwarmen? Bekijk dan onze terraskachels. Deze maken het mogelijk om lekker lang na te zomeren.

Bij ons kunt u diverse soorten kachels kopen

Enkele voorbeelden van de kachels en haarden die bij ons verkrijgbaar zijn, heeft u ondertussen al gezien. Het is belangrijk om deze verschillen goed in het achterhoofd te houden wanneer u een kachel gaat kopen. Wilt u een binnen- of buitenkachel? Op welke brandstof moet deze branden? De experts van onze warmtespeciaalzaak helpen u graag.

DRU-Maestro-105-3-Eco-Wave (1)
Faber Matrix 800-500 tunnel kopie

Kies uw perfecte warmtevoorziening in onze showroom

Wilt u een kachel kopen? Dan is ons assortiment aan kachels en haarden een goede start. Wilt u langskomen in onze showroom? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen via het nummer 0572 393 315. Wij helpen u graag verder.

Potgieter Heino