Wilt u een pelletkachel kopen in regio Deventer?

Home / Pellethaarden

Bent i op zoek naar een pelletkachel? Potgieter is een dealer van onderstaande merken voor de regio Zwolle, Deventer, Dalfsen, Ommen, Hattem, Raalte en omstreken. In onze royale showroom kunt u kiezen uit de merken Rika, Duroflame, Jotul, Nordic Fire en Klover. Pelletkachels zijn een ideale manier om te verwarmen zonder daar veel aandacht aan te hoeven besteden. Uiteraard verzorgen wij de complete installatie inclusief een veilige en goedgekeurde geïsoleerde afvoer.

 

Een pelletkachel kopen is een goede keuze

Pelletkachels zijn zeer hoogrenderend. De meeste toestellen halen 90% rendement en branden daarmee bijzonder schoon. De regeling is volautomatische waardoor u de kachel niet fout kunt bedienen. Kom kijken en voelen hoe pelletkachels branden en overtuig uzelf.

Vrijstaande pelletkachels

U vindt bij ons onder andere vele vrijstaande pelletkachels. Dat is een meubel op zichzelf en het maakt onderdeel uit van het interieur. U kunt kiezen tussen een gesloten en een open systeem. Bij een gesloten systeem wordt de zuurstof van buitenaf aangevoerd via een externe luchttoevoer. De zuurstof die de kachel gebruikt, komt dus niet uit dezelfde ruimte. Bij een open systeem wordt de zuurstof die de haard nodig heeft uit de ruimte waar de haard staat, gehaald.

Pelletkachel-Klover-REA-GLASS
Rinus
REVO_Ambiente_edited
SONO_ambiente
Pelle_sfeerafbeelding-scaled
SOFT-80
Universal670verdieptkader_edited
w53-50r-v4-hires
Unilux-6 270 Three sided_inbouw kader
DG-Instyle-Corner-LowEA,
VISIO_UNIQ_3S_Hauptaufnahme_1600X600_3
STUV-2185DF-DECOSUD-7662

Inbouw pelletkachels

De merken Rika en Nordic Fire bieden ook inbouwpelletkachels aan. Bij een inzetkachel moet u er wel vanuit gaan dat er nieuw omheen moet worden gebouwd. Ze passen namelijk niet in een bestaande openhaard.

REVIVO140_Ambiente_edited
INTERNO_Ambiente_edited

Kom naar de pelletkachelspecialist

Wij lichten u graag deskundig voor over pelletkachels. We zijn landelijk erkend installateur voor de installatie van deze bijzondere kachels. Stuur ons een e-mail via info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen via 0572 393 315.

Potgieter Heino