top of page

WILT U EEN BUITENKACHEL KOPEN IN REGIO DEVENTER?

Bent u aan het kijken om een buitenkachel aan te kopen in regio Deventer? Wij van Potgieter zijn gespecialiseerd in haarden en kachels en zijn gevestigd in Heino, regio Deventer. Een kachel kan worden aangeschaft voor zowel binnen-als buitengebruik.

EEN BUITENKACHEL KOPEN IN REGIO DEVENTER

Als u een buitenkachel wilt kopen in regio Deventer, kunt u bij Potgieter terecht. Ons bedrijf werkt samen met grote Europese merken zoals bijvoorbeeld Barbas, maar ook Nederlandse merken zoals Reny en Dik Geurts.  Beide merken hebben zowel vrijstaande kachels als inbouwkachels in hun assortiment. Een inbouwkachel is een mooie aanwinst als u een overkapping heeft. U kunt de kachel helemaal wegwerken tussen de meubels of onder de overkapping . Hierdoor neemt de kachel ook zo min mogelijk ruimte in beslag. Met onze kachels heeft u jarenlang plezier en kunt u nog tot laat buiten zitten. Bekijk ook onze haarden met een liftdeur, dit maakt het gemakkelijk om hout toe te voegen.

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP

Wilt u een buitenkachel kopen in regio Deventer? Neem contact op met Potgieter in Heino. U kunt ons een e-mail sturen via info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Ook kunt u ons contactformulier invullen.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page