top of page

WILT U EEN HAARD KOPEN IN DEVENTER OF ZWOLLE?

Bent u aan het kijken om een haard te kopen in regio Deventer, Zwolle? Potgieter is dé expert op het gebied van haarden en kachels. Potgieter is gevestigd in Heino, dit is een leuk dorp tussen Zwolle en Deventer in.

Haard kopen Deventer: Tekst

EEN KWALITATIEF GOEDE HAARD KOPEN IN DEVENTER OF ZWOLLE?

Bij Potgieter kunt u een haard kopen in regio Deventer, Zwolle. Ons bedrijf is namelijk gevestigd in Heino. U kunt uit verschillende soorten haarden kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inbouwkachel. Deze wordt helemaal in uw interieur ingebouwd zodat de kachel een onderdeel van uw interieur wordt. Maar u kunt ook kiezen voor een losstaande haard. Deze worden vooral voor binnen gebruikt, maar het is natuurlijk ook mogelijk om buiten een kachel neer te zetten. Onder een overkapping kunt u bijvoorbeeld een buitenhaard zetten. Zo kunt u in de zomermaanden tot laat in de avond buiten zitten zonder het koud te krijgen, plus een haard maakt het enorm gezellig.

Wilt u voordat u een haard gaat kopen in regio Deventer, Zwolle eerst de haard in het echt zien? Dat is zeker mogelijk. U kunt een afspraak maken in onze showroom  zodat u alle haarden kunt bewonderen en vergelijken. Onze experts helpen u graag verder bij het maken van een keuze. Zo haalt u de haard van uw dromen in huis. Bekijk ook onze haard met liftdeur, dit zijn toestellen die zowel open als gesloten zijn te gebruiken.

Haard kopen Deventer: Tekst

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u een haard kopen in regio Deventer? Neem contact op met Potgieter in Heino. U kunt ons een e-mail sturen via info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Ook kunt u ons contactformulier invullen.  Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Haard kopen Deventer: Tekst
bottom of page