Een elektrische kachel kopen in regio Deventer

Home / Elektrische haarden

Woont u in regio Zwolle of Deventer en wilt u graag een elektrische kachel kopen? Met de verduurzaming in Nederland is de vraag naar elektrische kachels enorm toegenomen. Vele fabrikanten zijn met nieuwe modellen op de markt gekomen. Er is keuze uit vrijstaande modellen en ingebouwde elektrische kachels waar we een fraaie haardpartij van kunnen maken. Potgieter in Heino voert toonaangevende merken als Kalfire, Faber, DRU, Gazco, Fair fires en Element 4. Graag ontvangen wij u in onze zeer uitgebreide showroom om het “nieuwe” vuur te komen bekijken. Alle modellen zijn brandend opgesteld.

Een elektrische kachel is ideaal als bijverwarming op kille avonden

Met één druk op de knop heeft u direct 1 of 2 kW aan warmte beschikbaar. Omdat deze kachels geen schoorsteen nodig hebben, kunt u ze overal plaatsen. Bovendien voorkomt dit systeem zonder schoorsteen warmteverlies.

creeer-uw-eigen-vuur
Skope 70w three sided log fuel effect
800_650 Hoek
DRU-Virtuo-80-3-a
element4-bidore-100-e-elektrische-haard
800-500 Tunnel

Een vrijstaande elektrische kachel kopen

Als u een elektrische kachel wilt kopen, kunt u kiezen voor een vrijstaande kachel. Bij Potgieter verkopen we een van de oudste kachelmerken van Nederland, namelijk Faber. Faber heeft een ruim assortiment aan gas- en elektrische kachels. Wij bieden degelijke kwaliteit en een breed assortiment van dit merk. De Faber E-Matrix optymist is een bijzonder toestel, het vuur is echt heel knap nagemaakt. De kachel staat “brandend” in onze showroom opgesteld. Kom hem dus gerust bezichtigen!

Vogue Midi T Electric with Log & Pebble fuel effects
Sheraton 5 Electric with Log & Pebble fuel effect and Amber flame setting (straight on)
Electric Huntingdon 40 in matt black_2
kalfire-e-one-100f-fr-elektrische-haard-vrijstaand
360_Opti-V
Stack_Opti-myst

Een elektrische inbouwhaard

Daarnaast kunt u een elektrische inbouwhaard/kachel kopen. Een inbouwhaard wordt in uw interieur opgenomen. De haard krijgt dan een mooie plek in het interieur waar deze helemaal in opgaat. In onze showroom gevuld met haarden en kachels vindt u gegarandeerd een product dat bij uw wensen past.

 

Voeg een elektrische sfeerkachel toe aan uw woning

Wilt u een elektrische kachel kopen? Neem contact op met onze kachels- en haardenspeciaalzaak. U kunt een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Samen zorgen wij voor een sfeervolle toevoeging aan uw woning die uw wensen overtreft.

Potgieter Heino