Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OVER POTGIETER HAARDEN & KACHELS

POTGIETER Haarden & Kachels reeds 40 jaar een begrip in de regio op het gebied van sfeerverwarming. Willem Koetsier is inmiddels de derde generatie Koetsiers die zich bezig houdt met de verkoop en installatie van kachels. Onder de naam ‘’Potgieter’’ biedt hij een prachtig assortiment haarden, kachels en schouwen. In de smaakvol ingerichte showroom van 1200 m2 (!) krijgt u een uitstekend overzicht van mooiste merken op de Nederlandse markt. Een reisje naar Heino is zeker de moeite waard. U zult zich verbazen over de enorme keuze. Sfeerverwarming leent zich uitstekend om te demonstreren. Juist om die reden hebben we veel geïnvesteerd in onze showroom. Zo krijgt u een goed beeld van de haarden!

Stoken zonder zorgen: Juist vanwege zijn lange ervaring heeft Potgieter BV een keuze kunnen maken uit de beste en mooiste merken! Potgieter gelooft  in “full service’’. Zeer deskundig advies, thuis offertes maken, eigen vakbekwame montageteams en een eigen servicedienst zorgen ervoor dat u straks met een gerust hart kunt gaan genieten van uw eigen haard. Specialist van huis uit: de enige echte!

Welkom bij de derde generatie kachelleveranciers in de familie Koetsier sinds 1917! Hoe vaak koopt iemand nou een haard in z’n leven? De meesten slechts 1 keer, daarom is het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt. Door ons zeer grote assortiment en ervaring zijn wij goed in staat u te begeleiden door het doolhof van alle merken en typen. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en hebben de ervaring om u kundig te kunnen adviseren. Ons streven is een perfect werkende haard naar UW wensen!  Uiteraard zijn wij aangesloten bij de erkende brancheorganisatie NHK (voorheen bekend als het Sfeerverwarmingsgilde)

HET TEAM VAN POTGIETER
OPENHAARDEN & KACHELS

LEO DE JONG DE LEEUW

Verkoper / Inkoper

THOMAS KOETSIER

Verkoper / Stooktrainingen

WILLEM KOETSIER

Verkoper / Eigenaar

Potgieter Heino