Wilt u een haard kopen nabij Deventer?

Home / Haard kopen Deventer

Reny-Quaruba-XL-sfeer-00001_edited

Bent u aan het kijken om een haard te kopen in regio Deventer en Zwolle? Het team van Potgieter weet alles van de mooiste haarden die een stijlvolle toevoeging bieden aan uw woning. Ons bedrijf is gevestigd in Heino, gelegen tussen Zwolle en Deventer in. Vanuit onze zaak helpen wij u graag bij de aankoop.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een kwalitatief goede haard kopen

Bij Potgieter kunt u een haard kopen van hoge kwaliteit. U kunt uit verschillende soorten haarden kiezen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een inbouwhaard. Deze wordt helemaal in uw interieur ingebouwd zodat de haard een onderdeel van uw interieur wordt. U kunt ook kiezen voor een losstaande haard. Deze zijn ideaal wanneer u geen mogelijkheid ziet of wenst om een haard te verwerken in uw muren of meubel. Dit type haard is ook uitermate geschikt als buitenhaard. Zo kunt u in de zomermaanden tot laat in de avond buiten zitten zonder het koud te krijgen. Plus, een haard maakt het enorm gezellig.

Wij voorzien u van deskundig advies

Wilt u, voordat u een haard gaat kopen, de haard in het echt zien? Dat is zeker mogelijk. U kunt een afspraak maken in onze showroom, zodat u alle haarden en mogelijkheden kunt bewonderen en vergelijken. Onze experts helpen u graag verder bij het maken van een keuze. Zo haalt u de haard van uw dromen in huis, bijvoorbeeld een tunnelhaard die u van twee kanten bewondert.

REVO_Ambiente
Reny-Quaruba-L-sfeer-00005_edited

Laat u verrassen door ons aanbod

Wilt u een haard kopen? Neem dan zeker contact op met een van onze deskundige medewerkers. U kunt ons een e-mail sturen via info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Wij voorzien u graag van goed advies bij de aankoop van een haard.

Potgieter Heino