top of page

WILT U EEN INBOUWHAARD KOPEN IN DEVENTER OF ZWOLLE?

Bent u aan kijken om een inbouwhaard kopen in regio Deventer of Zwolle? Bij Potgieter zijn we experts in het verkopen van haarden en kachels. Wij zijn gevestigd in Heino, dit is een dorpje tussen Deventer en Zwolle.

EEN INBOUWHAARD KOPEN IN REGIO DEVENTER OF ZWOLLE?

Een inbouwhaard is eigenlijk hetzelfde als een inzetkachel. Een inbouwhaard wordt in uw interieur verwerkt. Hierdoor is de haard één geheel met de rest van uw meubels. Bij een inbouwhaard kunt u een keuze maken uit verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gaskachel, deze kunt u met afstandsbediening aanzetten. Ook kunt u kiezen voor een elektrische kachel. Ook deze is makkelijk in gebruik!

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Wilt u voordat u een inbouwkachel koopt in regio Deventer of Zwolle, de haard in het echt bewonderen? Sfeerverwarming leent zich uitstekend om te demonstreren. Juist om die reden hebben we veel geïnvesteerd in onze showroom. Zo krijgt u een goed beeld van de haarden! Kom dan langs in onze showroom. Plan uw bezoek bij ons in en kom een inbouwhaard kopen bij ons tussen Deventer en Zwolle in.

MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Wilt u een inbouwhaard kopen in regio Deventer, Zwolle? Wij van Potgieter zijn gevestigd in Heino, gesitueerd tussen beide plaatsen in. Wilt u langskomen in onze showroom? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons. Wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u ons contactformulier invullen.  Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315.

bottom of page