top of page

WILT U EEN BUITENHAARD KOPEN IN REGIO DEVENTER, ZWOLLE?

Een buitenhaard kopen in regio Deventer, Zwolle? Dat kan bij Potgieter! Wij zijn gevestigd in Heino en zijn gespecialiseerd in haarden en kachels. Niks is zo gezellig als een haard of kachel, het geeft heerlijke stralingswarmte en sfeer aan uw woning. Dit geldt ook voor een buitenhaard, deze zijn ideaal als u in de zomer nog lang buiten wilt zitten.

EEN BUITENHAARD KOPEN IN REGIO DEVENTER EN ZWOLLE

Bij Potgieter kunt u een buitenhaard kopen in regio Deventer, Zwolle. Wij zijn gevestigd in Heino, gelegen tussen beide plaatsen in. Een buitenhaard is ideaal voor zowel de zomer- als de wintermaanden. U kunt met zo’n haard nog lekker lang buiten zitten. Kies voor een inbouwhaard of een vrijstaande haard. Een inbouwhaard kunt u helemaal wegwerken tussen uw tuinmeubels of onder een overkapping. Een vrijstaande haard is vaak meer een meubel op zich. Daarnaast kunt u ook nog kiezen of u een houtkachel of bijvoorbeeld een pelletkachel wilt. Het grote verschil bij deze haarden is wat er als brandstof in gaat. Bij de een is het hout, bij de ander zijn het pellets. Dus ga een buitenhaard kopen bij ons tussen Deventer en Zwolle in.

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP

Wilt u een buitenhaard kopen in regio Deventer, Zwolle? Ons kachelbedrijf is gevestigd in Heino. Dit is een gezellig dorp tussen Zwolle en Deventer. Wilt u langskomen in onze showroom? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons. U kunt ons een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Ook kunt u ons contactformulier invullen.  Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

bottom of page