Wilt u een inbouwhaard kopen in Deventer?

Home / Inbouwhaard kopen Deventer

e-matrix_800650_II

Bent u aan kijken om een inbouwhaard te kopen in regio Deventer of Zwolle? Bij Potgieter zijn we experts in het verkopen van haarden als stijlvolle warmtebron. De deuren van onze vestiging in Heino staan voor u open om ons prachtige assortiment te bewonderen. Met een inbouwhaard zit u er het hele jaar warmpjes bij.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een inbouwhaard kopen is een goede investering

Een inbouwhaard is eigenlijk hetzelfde als een inzetkachel. Deze wordt geheel in uw interieur verwerkt. Hierdoor is de haard één geheel met de rest van uw meubels. Bij een inbouwhaard kunt u een keuze maken uit verschillende materialen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een gashaard, die u met afstandsbediening kunt aanzetten. Ook kunt u kiezen voor een elektrische kachel. Deze is makkelijk in gebruik!

In onze showroom vindt u ons mooie aanbod

Wilt u, voordat u een inbouwhaard koopt, deze in het echt bewonderen? Sfeerverwarming leent zich uitstekend om te demonstreren. Juist om die reden hebben we veel geïnvesteerd in onze showroom. Zo krijgt u een goed beeld van de haarden! Plan uw bezoek bij ons in en kom een inbouwhaard kopen bij ons.

REVIVO140_Ambiente_edited
w53-50r-v1-lowres

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom

Wilt u een inbouwhaard kopen in regio Deventer en Zwolle? Dan zijn wij bij uitstek de speciaalzaak voor deze warmtebronnen. Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315.

Potgieter Heino