top of page

WILT U EEN INZETKACHEL KOPEN IN REGIO DEVENTER?

Bent u aan kijken om een inzetkachel te kopen in regio Deventer? Wij van Potgieter zijn erkende installateurs in het verkopen en installeren van haarden en kachels. Wij werken samen met internationale en nationale merken. Onze kachels zijn van de beste kwaliteit.

EEN INZETKACHEL KOPEN IN HEINO, REGIO DEVENTER

Potgieter is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van haarden. We zijn gevestigd in Heino, een dorp tussen Deventer en Zwolle. Een inzetkachel is in principe hetzelfde als een inbouwkachel. Een inzetkachel is een kachel die in uw interieur is verwerkt. Hij staat niet los in de kamer maar is ingebouwd. Bijna alle modellen zijn zowel op aardgas als op propaangas te leveren. Wilt u voordat u een inzetkachel gaat kopen in regio Deventer langskomen in onze showroom? Hier kunt u de kachel in het echt zien. Maak nu een afspraak en plan uw bezoek aan onze showroom.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u een buitenkachel kopen in regio Deventer? Neem contact op met Potgieter in Heino. Stuur een e-mail naar info@potgieter-heino.nl of neem telefonisch contact op via het nummer 0572 393 315. Ook kunt u ons contactformulier invullen.  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page