Wilt u een buitenkachel kopen in regio Deventer?

Home / Buitenkachel kopen Deventer

Reny-Quaruba-XL-sfeer-00001_edited

Bent u aan het kijken om een buitenkachel aan te kopen in regio Deventer? Wij van Potgieter zijn gespecialiseerd in onder andere kachels en zijn gevestigd in Heino. Onze kachels kunnen worden aangeschaft voor zowel binnen-als buitengebruik. Hiermee is het de ideale aanvulling voor het wooncomfort van uw woning en/of tuin.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een buitenkachel kopen is ideaal voor alle seizoenen

Als u een buitenkachel wilt kopen, kunt u bij onze kachelspeciaalzaak terecht. Ons bedrijf werkt samen met grote Europese merken, zoals bijvoorbeeld Barbas, maar ook Nederlandse merken zoals Reny en Dik Geurts. Beide merken hebben zowel vrijstaande kachels als inzetkachels in hun assortiment. Een dergelijke kachel is een mooie aanwinst als u een overkapping heeft. U kunt de kachel helemaal wegwerken tussen de meubels of onder de overkapping. Hierdoor neemt de kachel ook zo min mogelijk ruimte in beslag. Met de buitenkachels die u bij ons kunt kopen, heeft u jarenlang plezier en zit u nog tot laat buiten. Bekijk ook onze haarden met een liftdeur, wat het gemakkelijk maakt om hout toe te voegen.

MorsAc_Forno_Buitenoven_140l_3_xl
Reny-Quaruba-L-sfeer-00005_edited

Kies de perfecte kachel voor uw tuin

Wilt u een buitenkachel kopen in regio Deventer? Neem contact op met het team van Potgieter in Heino. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Kom ook langs in onze showroom om het aanbod terraskachels te bekijken.

Potgieter Heino