Een liftdeurhaard kopen in Deventer

Home / Liftdeurhaard Deventer

DRU-Maestro-105-3-Eco-Wave (1)

Bent u aan het kijken om een liftdeurhaard te kopen in regio Deventer en Zwolle? Potgieter, gevestigd in Heino, is de haardexpert in de provincie Overijsel. Onze specialisten adviseren u graag over de haard van uw dromen. Zo voegt u een prachtig statementpiece toe aan uw woning.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wat is een liftdeurhaard?

Als u een liftdeurhaard wilt kopen, dan is het handig om eerst te weten wat het is. Een liftdeurhaard is de optimale sfeerhaard. Het is een haard met een ruit die u naar boven en naar beneden kunt schuiven. Hierdoor heeft u de controle over de stookmethode. Wilt u vrij zicht op het vuur en wilt u de heerlijke houtgeur ruiken? Dan kunt u de ruit naar boven schuiven zodat de haard open is. Wel moet u dan onthouden dat het hout minder efficiƫnt brandt. Als u wilt dat het hout beter brandt, schuift u de ruit naar beneden. Hierdoor bespaart u veel op het gebied van stookkosten. Een liftdeurhaard is de ideale combinatie tussen een openhaard en een dichte haard.

MorsAc_Forno_Buitenoven_140l_3_xl
S75-front_55mm_A-label

Maak een afspraak of kom langs in onze showroom

Wilt u een liftdeurhaard kopen? Of wilt u langskomen in de showroom van onze haardenspeciaalzaak om ons volledige aanbod te bekijken? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@potgieter-heino.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315.

Potgieter Heino