Wilt u een buitenhaard kopen in regio Deventer?

Home / Buitenhaard kopen Deventer

Reny-Quaruba-XL-sfeer-00001_edited

Een buitenhaard kopen in regio Deventer en Zwolle? Dat kan bij Potgieter! Wij zijn gevestigd in Heino en zijn gespecialiseerd in haarden en kachels. Niets is zo gezellig als een haard; het geeft heerlijke stralingswarmte en sfeer aan uw woning. Dat geldt ook voor een buitenhaard, die ideaal zijn als u in de zomer nog lang buiten wilt zitten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een buitenhaard kopen vergroot de sfeer in uw tuin

Bij Potgieter kunt u een buitenhaard kopen die past bij uw wensen. Een buitenhaard is ideaal voor zowel de zomer- als de wintermaanden. U kunt met zo’n haard nog lekker lang buiten zitten. Kies voor een inbouwhaard of een vrijstaande haard. Een inbouwhaard kunt u helemaal wegwerken tussen uw tuinmeubels of onder een overkapping. Een vrijstaande haard is vaak meer een meubel op zich. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor verschillende brandstofsoorten. Zo kiest u voor een houtkachel als u hout wilt branden. Zoekt u een alternatief? Dan kiest u voor een pelletkachel die, zoals de naam aangeeft, op pellets brandt. Wanneer u een buitenhaard overweegt, komt u deze toch zeker bij ons kopen?

MorsAc_Forno_Buitenoven_140l_3_xl
Reny-Quaruba-L-sfeer-00005_edited

Maak een afspraak of neem contact op

Wilt u bij ons een buitenhaard kopen. Dan zien wij u graag een keer in onze showroom. U maakt eenvoudig een afspraak om daar langs te komen. U kunt een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.

Potgieter Heino