Openhaard kopen in Deventer

Home / Openhaard kopen Deventer

Reny-Quaruba-XL-sfeer-00001_edited

Bent u op zoek naar een prachtige openhaard om te kopen voor uw woning in Deventer of Zwolle? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan onze showroom in Heino, gelegen tussen deze twee steden. Bij Potgieter vindt u namelijk een ruim assortiment aan mogelijkheden voor het toevoegen van sfeer en warmte aan uw woning door middel van een openhaard.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Een openhaard kopen kan in vele stijlen

Wanneer u uw huis op een karaktervolle wijze wilt voorzien van warmte, is het kopen van een openhaard een goede optie. Deze tijdloze manier van verwarmen voegt niet alleen de gewenste warmte toe, maar ook uw andere zintuigen worden geprikkeld. Dat is iets waar een openhaard zich mee onderscheidt van bijvoorbeeld een elektrische kachel. U zult de geur van brandend hout in uw woning ruiken en het vuur op de achtergrond horen knisperen. Dát geeft pas sfeer. Bent u er niet zeker van of een openhaard kopen de ideale toevoeging is aan uw woning? Vraag onze specialisten dan om advies. Wij hebben misschien een beter passend alternatief, zoals een pelletkachel.

Unilux-6 270 Three sided_inbouw kader
Reny-Quaruba-L-sfeer-00005_edited

Ervaar onze haarden met service

Komt u een openhaard kopen bij Potgieter? Dan geniet u ook van alle voordelen die de kennis en ervaring van ons team bieden. Wij geven u niet alleen het beste advies ten aanzien van de aankoop van de haard. In onze haardenspeciaalzaak kunt u ook terecht voor al uw andere vragen omtrent deze manier van verwarmen. Wilt u deze vragen liever stellen zonder uw huis te verlaten? Bel ons dan via 0572 393 315 of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

Potgieter Heino