Een gaskachel kopen in regio Deventer

Home / Gaskachel kopen Deventer

Bij Potgieter kunt u een gaskachel kopen voor uw woning in regio Deventer. Onze showroom vindt u in Heino en is gevuld met een ruim assortiment aan verschillende soorten gaskachels. Hieronder ziet u eerst een overzicht van inbouwhaarden (front-hoek-driezijdig-roomdivider) en daarna een overzicht van vrijstaande kachels.

Een gaskachel kopen kan in verschillende vormen en maten

Wilt u een gaskachel kopen maar bent u nog niet uit over het design? In onze showroom vindt u tal van mogelijkheden die u rustig kunt bekijken. Hierbij heeft u allereerst de keuze tussen een vrijstaand- of een inzetkachel. Bij de vrijstaande gashaarden kunt u kiezen uit twee afvoersystemen: gesloten en open. Nagenoeg alle modellen zijn zowel op aardgas als op propaangas te leveren. Klik op de merken voor het overzicht sfeerhaarden van de betreffende fabrikant. Wilt u een gaskachel voor buiten kopen? Wij bieden verschillende merken aan die deze haarden leveren.

ATTIKA / BELLFIRES / DRU / FABER / KALFIRE / SALAMANDER / WANDERS

DRIEZIJDIGE- & TUNNELHAARDEN

BARBAS / BELLFIRES DRU FABER GAZCO-STOVAX / ELEMENT 4 / KALFIRE 

VRIJSTAANDE GASKACHELS

BELLFIRES / DRU FABER GAZCO-STOVAX / WANDERS

Neem contact met ons op

Wilt u een gaskachel kopen in regio Deventer? Neem contact op met dé kachel- en haardenspecialist Potgieter in Heino. Stuur ons een e-mail via info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Wilt u langskomen in onze showroom? Kies er dan voor om een afspraak in te plannen bij ons.

Potgieter Heino