top of page

EEN LIFTDEURHAARD KOPEN IN DEVENTER OF ZWOLLE?

Bent u aan het kijken om een liftdeurhaard te kopen in regio Deventer, Zwolle? Potgieter, gevestigd in Heino is de haardexpert in de provincie Overijsel. Ons bedrijf is gevestigd in Heino, dit is een plaats tussen Deventer en Zwolle. Onze specialisten adviseren u graag over de haard van uw dromen.

Liftdeurhaard Deventer: Tekst

WAT IS EEN LIFTDEURHAARD UIT REGIO DEVENTER EN ZWOLLE?

Als u een liftdeurhaard wilt kopen in regio Deventer, Zwolle dan is het handig om eerst te weten wat het is. Een liftdeurhaard is een optimale sfeerhaard. Het is een haard met een ruit die u naar boven en naar beneden kunt schuiven. Hierdoor heeft u de controle over de stookmethode. Wilt u vrij zicht op het vuur wilt u en de heerlijke houtgeur ruiken? Dan kunt u de ruit naar boven schuiven zodat de haard open is. Wel moet u dan onthouden dat het hout minder efficiënt verbrandt. Als u wilt dat het hout beter verbrand, dan kunt u de ruit naar beneden schuiven. Hierdoor bespaart u veel op het gebied van stookkosten. Een liftdeurhaard is een echte inbouwhaard . Hierdoor is het een mooi onderdeel van uw interieur.

Liftdeurhaard Deventer: Tekst

MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Wilt u een liftdeurhaard kopen in regio Deventer, Zwolle?  Of wilt u langskomen in onze showroom? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons. Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via 0572 393 315.

Liftdeurhaard Deventer: Tekst
bottom of page