top of page

WILT U EEN KACHEL KOPEN IN REGIO DEVENTER, ZWOLLE?

Bent u aan het kijken om een kachel te kopen in regio Deventer, Zwolle? Bij Potgieter, gevestigd in Heino zijn we experts op het gebied van haarden en kachels. Een kachel geeft een gezellige sfeer aan uw woning. Naast gezelligheid zorgt een kachel er natuurlijk ook voor dat het warm wordt in uw huis.

EEN VRIJSTAANDE KACHEL KOPEN IN REGIO DEVENTER, ZWOLLE

Bent u aan het kijken om een vrijstaande kachel kopen in regio Deventer of Zwolle? Bij Potgieter verkopen we verschillende merken van haarden. Alle merken zijn Ecodesign gekeurd en zijn van hoge kwaliteit. We verkopen zowel Nederlandse als Europese merken. Daarnaast kunt u ook andere haarden kopen bij ons. Bekijk ook onze pelletkachels, ideale sfeerbrengers voor ‘luie mensen’ . Of onze buitenkachels, deze kachel maakt het mogelijk om lekker lang na te zomeren.

EEN INBOUWHAARD KOPEN

U kunt ook een inbouwhaard kopen. Deze haarden worden één met uw interieur. Deze kachels kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Voor buitengebruik kan deze kachel ingebouwd worden onder uw overkapping. Hierdoor is de kachel onderdeel van het interieur.

MAAK EEN AFSPRAAK IN DE SHOWROOM

Wilt u een kachel kopen in regio Deventer, Zwolle? Wij van Potgieter zijn gevestigd in Heino. Dit is een dorp tussen Zwolle en Deventer. Wilt u langskomen in onze showroom? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons. U kunt ons contactformulier invullen.  Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons een e-mail sturen naar info@potgieter-heino.nl. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen via het nummer0572 393 315. Wij helpen u graag verder.

bottom of page